Cookie Consent

By continuing to browse or by clicking ‘Accept’, you agree to the storing of cookies on your device to enhance your site experience and for analytical purposes. Read Our Privacy Policy

Coinmarketcap X Nervos Airdrop for CryptoCurrency - ICO/STO

Coinmarketcap X Nervos Airdrop Ends:

Feb 27, 2021

3.00 USD
UnlimitedUsers
425$CKB
60,000,000USD
Platform TypeOther

AIRDROP RATE
CryptoCurrency Rating System - Coinmarketcap X Nervos

?
BCL has provided a perfect and exclusive rating system!
About Rating System
6.4
Overall Rate
7.4
Validation
7.4
BCL Profile
Requirements CryptoCurrency Airdrop - Coinmarketcap X Nervos

What is And How To Get Coinmarketcap X Nervos

Coinmarketcap x Nervos Airdrop is worth 425 $CKB tokens for completing all steps!

Quiz Answers :

  1.  What is the total supply of CKB tokens?
    Answer: 30,876,314,299
  2. What is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?
    Answer: Common Knowledge Base
  3. What consensus algorithm does the Nervos Network use?
    Answer: Proof of Work (PoW)
  4. What three features can be attributed to the Nervos Blockchain?
    Answer: open-source, permissionless, and Proof of Work secured
  5. The Nervos Blockchain is purposefully built for optimal
    Answer: Layer 2 development and scaling.
  6. What is the name of the Nervos Native Token
    Answer: The Ckbyte
  7. Nervos Native Token can be used for…
    Answer: Store of Value
  8. The Nervos DAO acts as an…
    Answer: Inflation shelter from secondary issuance

Airdrop Rating CryptoCurrency Airdrop - Coinmarketcap X Nervos

If you are owner of Airdrop or a representation of the company, you can verify the Airdrop, by clicking link below and login in your BCL panel and if do not have an account needs Signup!

Rating Items for the Airdrop
?
BCL has provided a perfect and exclusive rating system!
About Rating System

5
10

Validation Coinmarketcap X Nervos - Crypto Airdrop Rates

40 / 80
  • Validate on Site
    16 / 16
  • Validate on Social
    16 / 16
  • Validate on Bitcointalk
    0 / 16
  • Popularity
    8 / 32
0
10

BCL Profile Coinmarketcap X Nervos - Crypto Airdrop Rates

0 / 20
  • BCL Profile
    0 / 4
  • Airdrop Owner(Verify)
    0 / 10
  • Free Ads Package
    0 / 2
  • No Free Ads Package
    0 / 4

Summary Of Coinmarketcap X Nervos and its Airdrop

Nervos is an open-source public blockchain ecosystem and collection of protocols creating the basis for a universal internet-like public network. With a flexible, foundational blockchain called the Common Knowledge Base, the Nervos Network empowers a new generation of interoperability through scalable layer 2 solutions to bring about an ecosystem of Universal Apps.

4