Cookie Consent

By continuing to browse or by clicking ‘Accept’, you agree to the storing of cookies on your device to enhance your site experience and for analytical purposes. Read Our Privacy Policy

Coinmarketcap Airdrop for CryptoCurrency - ICO/STO

Coinmarketcap Airdrop Ends:

Dec 01, 2020

1.00 USD
UnlimitedUsers
0HNT
60,000,000USD
Platform TypeOther

AIRDROP RATE
CryptoCurrency Rating System - Coinmarketcap

?
BCL has provided a perfect and exclusive rating system!
About Rating System
6.4
Overall Rate
7.4
Validation
7.4
BCL Profile
Requirements CryptoCurrency Airdrop - Coinmarketcap

What is And How To Get Coinmarketcap

Coinmarketcap x Helium Airdrop is worth of 1$ tokens for completing all steps!

Quiz Answers :

  1. What is the total supply of HNT tokens?
    Ans: 56,107,426 (Check the latest on CoinMarketCap)
  2. What type of devices connect to The People’s Network?
    Ans: Internet of Things (IoT) devices
  3. How many IoT devices are expected to need connectivity in the next five years?
    Ans: 75 Billion
  4. What is the wireless technology Hotspots use to provide coverage?
    Ans: LongFi
  5. What is the unit of exchange Hotspots earn?
    Ans: HNT
  6. Which of the below is NOT a way a Hotspot earns HNT?
    Ans: Providing Wi-Fi connectivity to nearby phones and computers.
  7. What is Helium’s novel proof algorithm that is used to verify Hotspots are real and located where they say they are?
    Ans: Proof-of-coverage
  8. What is the unit of exchange IoT devices use to pay for connectivity?
    Ans: Data Credit

Airdrop Rating CryptoCurrency Airdrop - Coinmarketcap

If you are owner of Airdrop or a representation of the company, you can verify the Airdrop, by clicking link below and login in your BCL panel and if do not have an account needs Signup!

Rating Items for the Airdrop
?
BCL has provided a perfect and exclusive rating system!
About Rating System

6
10

Validation Coinmarketcap - Crypto Airdrop Rates

48 / 80
  • Validate on Site
    16 / 16
  • Validate on Social
    16 / 16
  • Validate on Bitcointalk
    0 / 16
  • Popularity
    16 / 32
0
10

BCL Profile Coinmarketcap - Crypto Airdrop Rates

0 / 20
  • BCL Profile
    0 / 4
  • Airdrop Owner(Verify)
    0 / 10
  • Free Ads Package
    0 / 2
  • No Free Ads Package
    0 / 4

Summary Of Coinmarketcap and its Airdrop

Helium’s long-range wireless technology and secure blockchain can build the ultimate network, The People’s Network.

4.8